Tilin poistaminen
Kuinka poistaa tili
Voit pysyvästi poistaa LongevityMate-tilisi verkkosovelluksesta tai mobiilisovelluksesta. Poisto koskee molempia alustoja.
Viimeksi tarkistettu: 25. huhtikuuta 2026
Tärkeä
Poisto on pysyvää
Kun se on vahvistettu, LongevityMate-tilisi ja siihen liittyvät tiedot poistetaan, eikä toimintoa voi peruuttaa.
Verkkosovellus
Poista tilisi verkossa
- 1Kirjaudu sisään LongevityMate-verkkosovellukseen.
- 2Avaa Asetukset, siirry sitten Tili & Yksityisyys.
- 3Kirjoita DELETE, rastita vahvistusruutu ja valitse Poista tili ja tiedot.
Mobiilisovellus
Poista tilisi mobiilissa
- 1Avaa LongevityMate mobiilisovellus ja pysy kirjautuneena.
- 2Siirry Asetuksiin ja vieritä kohtaan Poista tili.
- 3Kirjoita DELETE, valitse vahvistusruutu ja napauta Poista tili ja tiedot.
Mitä tietoja poistetaan
Tilin poistaminen poistaa henkilökohtaiset tiedot ja tilin sisällön, joka liittyy LongevityMate-profiiliisi.
- Profiilitietosi ja kirjautumiseen liittyvä tilitieto
- Biomarkkeritulokset, lataukset, raportit ja tallennetut suunnitelman syötteet
- Tavoitteet, asetukset, AI-keskusteluhistoria ja sovellustiedot, jotka on liitetty tiliisi
- LongevityMateen tallennetut yhdistetyt terveys- ja puettavien laitteiden tiedot
- Tallennetut tiedostot, jotka liittyvät tiliisi, mukaan lukien raporttien PDF:t ja laboratoriotiedostot
Säilyttäminen
Suurin osa tilitiedoista poistetaan heti. Pieni määrä tietoa voi jäädä vain, jos se on tarpeen toiminnallisten tai lakisääteisten syiden vuoksi.
- Poisto poistaa tilisi aktiivisista LongevityMate-järjestelmistä heti vahvistuksen jälkeen.
- Maksupalveluntarjoajat voivat säilyttää rajoitettuja laskutustietoja lain vaatimusten mukaisesti.
- Salatut varmuuskopiot voivat säilyä lyhyen aikaa ennen lopullista poistamista.
Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä tukeen, jos et pääse poistamisprosessiin
Jos et voi kirjautua sisään ja tarvitset apua poistamisprosessin saavuttamisessa, ota yhteyttä hello@longevitymate.com.