حذف اکانت

چگونه اکانت خود را حذف کنیم

می‌توانید حساب LongevityMate خود را برای همیشه از برنامه وب یا برنامه تلفن همراه حذف کنید. حذف در هر دو سیستم عامل اعمال می شود.

آخرین بررسی: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

مهم است

حذف دائمی است

پس از تأیید، حساب LongevityMate شما و داده‌های مرتبط با آن حذف می‌شوند و این عمل قابل واگرد نیست.

برنامه وب

حساب خود را در وب حذف کنید

  1. 1به برنامه وب LongevityMate وارد شوید.
  2. 2تنظیمات را باز کنید، سپس به Account & Privacy بروید.
  3. 3DELETE را تایپ کنید، کادر تایید را علامت بزنید و Delete account and data را انتخاب کنید.

اپلیکیشن موبایل

اکانت خود را در موبایل حذف کنید

  1. 1برنامه تلفن همراه LongevityMate را باز کنید و در سیستم بمانید.
  2. 2به تنظیمات بروید و به حذف حساب بروید.
  3. 3DELETE را تایپ کنید، کادر تایید را علامت بزنید و روی Delete account and data ضربه بزنید.

چه داده هایی حذف می شود

حذف حساب شما، داده های شخصی و محتوای حساب مرتبط با نمایه LongevityMate شما را حذف می کند.

  • جزئیات نمایه شما و سابقه حساب مرتبط با ورود به سیستم
  • نتایج نشانگر زیستی، آپلودها، گزارش‌ها و ورودی‌های برنامه ذخیره شده
  • اهداف، تنظیمات، سابقه چت هوش مصنوعی و داده های برنامه مرتبط با حساب شما
  • داده‌های مرتبط بهداشتی و پوشیدنی ذخیره شده در LongevityMate
  • فایل‌های ذخیره شده مرتبط با حساب شما، از جمله فایل‌های PDF گزارش و بارگذاری‌های آزمایشگاهی

حفظ

بیشتر داده های حساب بلافاصله حذف می شوند. مقدار کمی از اطلاعات می تواند تنها در مواردی که به دلایل عملیاتی یا قانونی لازم باشد باقی بماند.

  • حذف حساب شما را بلافاصله پس از تأیید از سیستم‌های فعال LongevityMate حذف می‌کند.
  • پردازشگرهای پرداخت ممکن است سوابق صورتحساب محدودی را در صورت لزوم حفظ کنند.
  • پشتیبان‌گیری‌های رمزگذاری‌شده ممکن است برای مدت کوتاهی قبل از پاکسازی نهایی باقی بمانند.

به کمک نیاز دارید؟

اگر نمی توانید به جریان حذف دسترسی پیدا کنید با پشتیبانی تماس بگیرید

اگر نمی توانید وارد سیستم شوید و برای رسیدن به جریان حذف به کمک نیاز دارید، تماس بگیرید hello@longevitymate.com.